hola

Un total de 235 alumnes, distribuïts en deu grups, de tercer curs de Primària de les escoles de Santa Perpètua participaran aquest curs a l'activitat Visquem l'Ajuntament que organitza la Regidoria d'Educació dins del marc de la Programació Estable. L'activitat recupera la presencialitat i l'alumnat pot tornar a visitar les dependències municipals així com els vehicles de la Policia Local. La primera visita a la Casa de la Vila l'ha realitzat aquest dimecres 23 de març el grup de tercer de l'Institut Escola Santiga.

L'alumnat realitza un treball previ a la visita amb el dossier pedagògic que facilita la Regidoria d'Educació on s'expliquen dades del municipi, una petita història dels edificis que han acollit els ajuntaments de Santa Perpètua al llarg dels darrers temps, així com està organitzat l’Ajuntament a l’actualitat.

La visita consisteix en una entrevista amb l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor d'Educació,Pere Garcia, a la Sala de Plens. En el decurs d'aquesta trobada l'alumnat pot formular preguntes i suggeriments. 
Els objectius d'aquesta activitat són apropar l'Ajuntament als escolars, com a institució més propera a la ciutadania, donar a conèixer el funcionament de l'administració local i fomentar la participació.

El regidor d'Educació, Pere García, ha expressat que l'activitat del Visquem l'Ajuntament té aquest curs un format més semblant al prepandèmic i ha comentat que el que "més ens agrada són les preguntes i demandes que fan els infants" i que es fan arribar als diferents departaments.

L'alcaldessa en el dossier que es distribueix entre l'alumnat els engresca "a participar activament com a ciutadans/es en el futur de la ciutat perquè vosaltres sou el futur de Santa Perpètua de Mogoda"


Foto: Alumnat de 3 curs de l'Institut Escola Santiga / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]