hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua s’ha reunit amb diverses entitats bancàries de la localitat per fer-los arribar les queixes ciutadanes sobre el servei deficient que estan oferint sobretot davant la reducció d’hores d’atenció presencial i amb especial incidència amb la gent gran. De moment, ha fet trobades amb els responsables locals del Banc de Sabadell, del BBVA i del Banc Santander.

Isabel Garcia ha destacat que “no és de rebut que l’horari d’atenció al públic finalitzi a les 11 del matí” i més tenint en compte que les entitats bancàries han anat tancant oficines i ara només n’hi ha una, a la Rambla. Això genera desigualtats pels desplaçaments que ha de fer la ciutadania que viu a barris com La Florida o Mas Costa. Una altra de les demandes de l’Ajuntament és que el personal acompanyi aquelles persones que no tenen els coneixements ni les eines per fer les gestions a través del caixer o online. L’alcaldessa ha insistit que la ciutadania necessita “més personal, més flexibilitat horària no només d’atenció presencial sinó d’obertura com a mínim una tarda i més acompanyament per fer les gestions”.

La primera edil ha expressat que les persones de referència de les entitats bancàries són les de les direccions locals que també pateixen aquests canvis empresarials. Però ha insistit que les entitats estan donant un servei deficitari i, en canvi, a nivell global estan obtenint milions d’euros de beneficis. L’Ajuntament de Santa Perpètua té previst reunir-se properament amb altres entitats bancàries amb oficines a la nostra localitat.


Foto: L’alcaldessa amb el director de l’oficina del Banc Sabadell al municipi, José Luís Redondo / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]