hola

La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua endega el programa ComunitàriaMENT, un projecte que s’emmarca en el Pla de Salut Municipal i que oferirà espais de trobada i de treball grupal per millorar la salut mental.

El departament municipal ha explicat que la pandèmia ha causat conseqüències no només físiques, sinó també mentals i per això “una de les línies principals de treball que ha marcat el Pla de Salut Municipal ha estat el benestar emocional”. ComunitàriaMENT té l’objectiu de pal·liar els efectes negatius de la pandèmia i millorar el benestar emocional de la ciutadania a través d’activitats que treballaran de manera comunitària la salut mental.

El programa inclou AcompanyaMENT emocional que seran sessions grupals amb suport psicoterapèutic per treballar el benestar emocional i crear una xarxa de suport mutu; ExpressaMENT, un taller per millorar la salut mental a través de sortides culturals i tècniques artístiques i NaturalMENT, que consisteix en un taller intergeneracional entre gent gran i joves per crear un hort comunitari. A més, es faran monogràfics sobre temàtiques concretes “per donar eines per la gestió del temps, l’estrès, l’insomni i l’ansietat, entre d’altres”, el departament.

Totes les activitats del projecte es realitzaran als diferents centres cívics i la ciutadania trobarà la informació properament en la programació d’activitats de SocioculturalSPM.

Foto: Taller d'art-teràpia celebrat a l'Itinerart de l'any 2020 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]