hola

 

Aquest matí s'ha celebrat la Festa cloenda de l'educació viària al Pavelló Municipal d'Esports amb la participació de l'alumnat de tercer de Primària de totes les escoles del municipi. Aquesta activitat lúdica posa el punt final a la programació estable a les escoles que fa la Policia Local en els centres educatius.

Al llarg del curs escolar s'han fet activitats diverses relacionades amb l'educació viària. La més nombrosa ha estat el Parc del Trànsit en el que hi han pres part uns 800 escolars, uns 190 de segon de Primària en una altra activitat i uns 250 en diferents xerrades de 4t d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Valenzuela, ha expressat que la festa d'avui és un tancament a un esforç d'aprenentatge que fan els escolars per aprendre que la prevenció viària pot evitar accidents.Valenzuela ha detallat la quantitat d'escolars que han pres part en alguna de les activitats que resulten profitoses per als infants.La regidora de Seguretat Ciutadana ha subratllat que els professionals que s'encarreguen d'aquesta formació fan una tasca molt important perquè els escolars d'una manera lúdica aprenguin molt sobre educació viària.

El cap de la Policia Local, Xavi López, ha afirmat que les xerrades organitzades per als més grans amb persones que han patit algun accident ajuden molt en un moment en què aquests joves estan a punt de començar a conduir vehicles de diferent tipus. L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha expressat que té confiança en les noves generacions per fer una Santa Perpètua més amable i millor i que el compartir la via pública i el respecte són aspectes que s'eduquen des de petits.


Foto: La festa s'ha celebrat al Pavelló d'Esports / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2023 11:22 - RedaccióSanta Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua de Mogoda commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte [ ... ]

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]

Santa Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn
29 Nov 2023 11:08 - RedaccióSanta Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Santa Perpètua està en disposició d'iniciar al Pla Educatiu d'Entorn després de rebre la subvenció [ ... ]