hola

L'Associació de Famílies de l'Escola Santa Perpètua ha mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de la 24a Festa de la Primavera, que va celebrar dissabte 28 de maig. Després de dos anys de pandèmia, l'entitat va organitzar una festa farcida d'activitats i propostes, en la qual també van col·laborar una desena d'entitats del municipi. La presidenta de l'AFA, Cristina Pérez, ha fet una valoració molt positiva i ha destacat el bon ambient i l'alegria que van caracteritzar aquesta primera festa postpandèmia. "Des de la Junta estem molt contentes i satisfetes de com es va desenvolupar la festa, és cert que era la primera després de la pandèmia i les famílies van venir amb moltes ganes perque durant tota la jornada va haver molt bon ambient a l'escola i creiem que van aprofitar molt bé les activitats que es van proposar", ha assegurat la presidenta. La responsable de l'AFA també ha agraït especialment la seva inestimable col·laboració a les entitats participants, que van oferir exhibicions i tallers, a més de paradetes informatives. "Moltes gràcies per la implicació i per acceptar la nostra invitació a ASPERPOL, Santa Perpètua Solidària, Alkaria, Moguda Gatuna, AFAVO, Espiral, Casa de Andalucía, Mogoda Country, Centro Cultural Andaluz, Ball de Gitanes, l'Associació d’Arts Humanes i a Polseres Candela", ha detallat. "També volem agrair a les famílies que es van implicar en l'organització, al conserge, que va estar al peu del canó des de l'inici fins al final i és una part fonamental per a l'escola, al professorat que van venir; calen moltes mans per dur a terme una activitat com aquesta i crec que hem estat a l'alçada i penso que tothom va gaudir de la festa com ho vam fer nosaltres", ha afegit Cristina Pérez.

Prop de 200 persones van participar a les curses, que van tenir lloc a primera hora del matí als voltants del centre educatiu. En finalitzar, les portes de l'escola es van obrir i van començar les activitats, que van consistir en jocs inflables, jocs tradicionals gegants, un circuit de tricicles i jocs d'aigua. També es va celebrar una festa de l'escuma, que va refrescar la jornada que va finalitzar amb l'entrega de premis del concurs de dibuix de la Festa de la Primavera i de les curses.

L'entitat ja treballa en el Sopar Ball, que tindrà lloc el proper 17 de juny, segons ha explicat Pérez, que tancarà "aquest curs que ha estat meravellós perque hem pogut recuperar activitats que portàvem dos anys sense fer, així que esperem a tothom el dia 17 amb les mateixes ganes que hem fet la Festa de la Primavera".


Foto: Festa de l'escuma durant la celebració de la Festa de la Primavera / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]