hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha realitzat aquest dijous 7 de juliol una actuació a la plaça de la Vila per recuperar l’espai públic per a la ciutadania, en compliment de les ordenances municipals i davant de les queixes formulades pel veïnat i per comerços de la zona amb motiu de l’acampada i la vaga de fam que està duent a terme Jorge Fernández des del 6 de juny a la pèrgola de la plaça. Durant aquest temps, l’espai s’ha anat omplint de pancartes i altres objectes com plàstics i fustes, que degradaven aquest indret i dificultaven el seu ús per part de la ciutadania, segons ha detallat el Consistori.

En el moment en què personal de la Brigada Municipal, amb la protecció de la Policia Local procedia a retirar tots aquests elements, es van produït tensions amb la persona acampada. La Policia Local ha informat que s’estan investigant els fets per si la conducta d’aquesta persona fos constitutiva d’alguna infracció penal o administrativa.

L’Ajuntament informa que també està analitzant els fets de les darreres setmanes i les actuacions pertinents en defensa dels drets del conjunt de la ciutadania perpetuenca i dels empleats públics afectats per les actuacions dels manifestants (Brigades Municipals, Serveis Socials, Mogoda Serveis i Policia Local). “L’Ajuntament ha respectat en tot moment, el dret a la lliure manifestació, la concentració i la integritat física d’aquesta persona i dels seus acompanyants, tal com ha avalat el Síndic de Greuges, però també ha de garantir el compliment de les ordenances municipals i que la ciutadania pugui gaudir de tot l’espai públic, com és el cas de la plaça de la Vila”, ha assegurat l’alcaldessa, Isabel Garcia.


Foto. Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals
26 Abr 2024 09:50 - RedaccióAquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

La jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals s’ha programat per al dissabte 27 d’abril [ ... ]

Salut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme
26 Abr 2024 09:25 - RedaccióSalut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua anima a la població local a realitzar una [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]