hola

El Síndic de Greuges ha avalat l’actuació de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en relació a la reclamació de Jorge Fernández i ha notificat al Consistori perpetuenc que tanca la seva actuació.

“Us faig saber que dono per tancades aquestes actuacions en la confiança que des de la vostra administració es continuarà vetllant perquè les persones que participen a l’Acampada llibertat comptin amb les condicions que els permetin exercir els drets de reunió, manifestatció i llibertat d’expressió sense posar en perill la seva salut a causa de les elevades temperatures”, dictamina el Síndic de Greuges en el seu escrit. Jorge Fernández, que acampa en la plaça de la Vila des del 6 de juny, es queixava, segons la petició d’informació del Síndic a l’Ajuntament, d’un tall d’aigua de la font de la plaça i de la retirada del tendal per part de la Policia Local.

A aquesta petició d’informació del Síndic de Greuges, l’Ajuntament de Santa Perpètua va enviar un informe on detallava totes les actuacions dutes a terme i la seva motivació. Així, el Consistori argumentava amb un informe que la font havia estat manipulada i que va restablir el seu servei quan es va tenir coneixement d’aquesta anomalia.

Pel que fa al tendal exposava que l’Acampada es duu a terme a sota d’una pèrgola i que el Consistori havia tret un element de grans dimensions que degradava aquest espai comú però que se li ha permès deixar un tendall per les altes temperatures.


Foto: El Síndic ha avalat l'actuació de l'Ajuntament davant una reclamació de l'acampat Jorge Fernández / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Sanitaris del CAP Santa Perpètua es mobilitzen contra el preacord signat amb l'ICS
30 Nov 2023 11:48 - RedaccióSanitaris del CAP Santa Perpètua es mobilitzen contra el preacord signat amb l'ICS

Sanitaris del CAP Santa Perpètua es van concentrar aquest dimecres 29 de novembre a les 14 hores davant [ ... ]

Santa Perpètua està en fase de preemergència a causa de la sequera
30 Nov 2023 11:04 - RedaccióSanta Perpètua està en fase de preemergència a causa de la sequera

Ahir dimecres 29 de novembre va entrar en vigor una nova etapa, no prevista inicialment, de la situació [ ... ]

L'Ajuntament i el Consorci de Residus del Vallès Occidental instal·len sis nous contenidors de recollida d'oli de cuina
30 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'Ajuntament i el Consorci de Residus del Vallès Occidental instal·len sis nous contenidors de recollida d'oli de cuina

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental [ ... ]