hola

El Centre d’Atenció Primària (CAP) La Florida continuarà aquest agost sent l'equipament de referència com a punt d'atenció continuada (PAC) de 20 h a 8 h de dilluns a divendres i les 24 hores dels caps de setmana i festius.

L'atenció d'urgència d'aquest equipament no es veurà afectada per la modificació parcial d'horaris d'apertura al mes d'agost, anunciats per l'ICS fa unes setmanes.

L'equipament, situat al passeig de la Florida, modificarà parcialment el seu horari d’obertura de l’1 d’agost al 2 de setembre, ambdós inclosos. El centre sanitari obrirà els dimarts i els divendres de 8h a 11h., amb servei d’infermeria i tràmits administratius a la ciutadania. Per altra banda, el CAP Santa Perpètua de Mogoda (avinguda Jacint Verdaguer) manté el seu horari habitual durant tot l’estiu de dilluns a divendres laborables de 8 a 20 hores.

Segons informa l’ICS en un comunicat de premsa, fora de l’horari, i per atencions que no puguin esperar, cal trucar al 061 SalutRespon, des d’on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. La programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21h, al telèfon 93 728 44 44. També es pot realitzar per internet al portal web de Cita Prèvia. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb La Meva Salut i l’eConsulta.


Foto: El CAPde La Florida  tindrà horari modificat a l'agost però mantindrà el servei d'urgències / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]