hola

Ràdio Santa Perpètua emet tots els dimecres des del 2018 EGB FM, un programa presentat per Valen del Olmo un dels col·laboradors més longeu de l'emissora municipal. Del Olmo va començar aquest projecte radiofònic l'estiu de 2018 i ara ja s'ha convertit en una marca registrada.

EGB FM és un viatge en el temps per rememorar aquells sintonies de programes televisius, anuncis i cançons que van marcar tota una època en la qual els infants estudiaven fins als 14 anys Educació General Bàsica (EGB).

Valen del Olmo ha donat una passa més i s'ha llançat a muntar la primera Festa EGB FM que tindrà lloc aquest diumenge 23 d'octubre a la tarda a la Sala Razzmatazz de Barcelona. La festa comptarà amb l'actuació de Gus Jackson, doble oficial de Michael Jackson a Espanya, qui donarà tot un espectacle coincidint amb el 40è aniversari de l'edició del disc Thriller de Michael Jackson que és el més venut de tota la història.

Aquesta actuació és un dels atractius d'aquesta festa que inclou entreteniment, molt bona música, interaccions entre els assistents i moltes sorpreses. Del Olmo ha avançat que hi haurà un estand amb material de la marca EGB FM i la presentació del que ha avançat serà la seva carta de presentació.

Les entrades es poden aconseguir al web de Razzmatazz al preu de quinze euros. La Festa EGB FM començarà a les 18 h.Valen del Olmo ha anunciat que tot i que la música serà el motor de la festa hi haurà moltes més coses.

Del Olmo ha recomenat molt l'actuació de Gus Jackson perquè ens traslladarà realment al món del rei del pop.També ha explicat que el concepte EGB FM va començar amb el programa a Ràdio Santa Perpètua al 2018 i ha avançat que encara queden coses per descobrir sobre la marca.

El programa EGB FM s'emet cada dimecres de 18 a 19 h a Ràdio Santa Perpètua. Del Olmo recorda que es pot escoltar música de diferents estils i autors però tots dels anys en que s'estudiava EBG.


Foto: Valen del Olmo, entrevistat per Estrella Núñez en l'Informatiu de Ràdio Santa Perpètua / Ràdio Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]