hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat una sèrie de sessions amb entitats per tal de donar a conèixer la diagnosi amb la qual la Regidoria de Seguretat Ciutadana està elaborant el nou Pla Local de Seguretat. La previsió municipal és que el Pla estigui acabat i aprovat en la sessió plenària del mes d'abril.

La setmana passada es van convocar reunions al Centre Cívic Can Taió i al Centre Cívic Mas Costa. Ahir es va programar al Centre Cívic de Can Folguera i l'1 de febrer tindrà lloc a l'Aula Vapor. La darrera serà el 9 de febrer amb els grups municipals.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Olva Valenzuela, ha expressat que s'està avançant a les entitats convocades com funcionen els plans de seguretat i com s'han de coordinar tots els agents implicats per tal que funcioni el protocol establer en cada cas.

Fins al 5 de febrer es pot participar a una consulta ciutadana online que consta de més d’una vintena de preguntes sobre el nivell de seguretat de Santa Perpètua i els diferents barris, els principals problemes d’inseguretat, el nivell d’incivisme, les causes principals d’aquest incivisme, la seguretat del trànsit, els problemes de seguretat viària o serveis de la Policia Local que caldria potenciar. El qüestionari es pot emplenar al Portal de Participació ciutadana accessible des del web municipal staperpetua.cat.

Olga Valenzuela ha explicat que la redacció del Pla Local de Seguretat era un compromís de mandat que s'acomplirà. La regidora de Seguretat Ciutadana ha matisat que a les reunions amb entitats s'està detallant la diagnosi sobre la qual s'està elaborant aquest Pla.

L'enquesta ciutadana fa unes preguntes per conèixer quines és la percepció ciutadana sobre la seguretat i a les reunions es presenten les dades amb les quals es decidirà quins aspectes cal millorar, segons ha afirmat Valenzuela, que lamenta la poca assistència que de moment estan tenint aquestes reunions.

Foto: Sessió al Centre Cívic Mas Costa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]