hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat una sèrie de sessions amb entitats per tal de donar a conèixer la diagnosi amb la qual la Regidoria de Seguretat Ciutadana està elaborant el nou Pla Local de Seguretat. La previsió municipal és que el Pla estigui acabat i aprovat en la sessió plenària del mes d'abril.

La setmana passada es van convocar reunions al Centre Cívic Can Taió i al Centre Cívic Mas Costa. Ahir es va programar al Centre Cívic de Can Folguera i l'1 de febrer tindrà lloc a l'Aula Vapor. La darrera serà el 9 de febrer amb els grups municipals.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Olva Valenzuela, ha expressat que s'està avançant a les entitats convocades com funcionen els plans de seguretat i com s'han de coordinar tots els agents implicats per tal que funcioni el protocol establer en cada cas.

Fins al 5 de febrer es pot participar a una consulta ciutadana online que consta de més d’una vintena de preguntes sobre el nivell de seguretat de Santa Perpètua i els diferents barris, els principals problemes d’inseguretat, el nivell d’incivisme, les causes principals d’aquest incivisme, la seguretat del trànsit, els problemes de seguretat viària o serveis de la Policia Local que caldria potenciar. El qüestionari es pot emplenar al Portal de Participació ciutadana accessible des del web municipal staperpetua.cat.

Olga Valenzuela ha explicat que la redacció del Pla Local de Seguretat era un compromís de mandat que s'acomplirà. La regidora de Seguretat Ciutadana ha matisat que a les reunions amb entitats s'està detallant la diagnosi sobre la qual s'està elaborant aquest Pla.

L'enquesta ciutadana fa unes preguntes per conèixer quines és la percepció ciutadana sobre la seguretat i a les reunions es presenten les dades amb les quals es decidirà quins aspectes cal millorar, segons ha afirmat Valenzuela, que lamenta la poca assistència que de moment estan tenint aquestes reunions.

Foto: Sessió al Centre Cívic Mas Costa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]