hola

Les obres de construcció d’una nova pista poliesportiva a l’avinguda de l’Estela Ibèrica, al barri de Mas Costa, ja han començat.

La pista s’ha dissenyat per a la pràctica de diferents disciplines esportives com futbol, bàsquet, voleibol, handbol, o hoquei, entre d’altres. L’Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat el projecte a l’empresa Barnasfalt per un import de 100.661,10. El període d’execució dels treballs és de tres mesos. La nova pista tindrà unes dimensions de 30 metres de llarg per 15 metres d’ample i diposarà d’enllumenat públic.

El cap d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Jordi Bonàs, ha explicat que la instal·lació s’inscriu en el programa de promoció de l’esport a l’aire lliure “amb l’objectiu de lluitar contra el sedentarime i oferir, sobretot, al jovent i als infants més mitjans per tenir una vida activa i combatre les malaties derivades d’un estil de vida poc saludable, com és el sedentarisme”. El Cap d’Esports ha explicat que la nova pista serà similar a la que s’ubica al Parc Central en la que es poden practicar diverses disciplines esportives.

Els aparells saludables instal·lats en diversos espais del municipi, l’skate parc o el parc de cal·listènia són equipaments que formen part del programa de promoció de l’esport a l’aire lliure de l’Ajuntament de Santa Perpètua. En aquest sentit Bonàs insisteix que “són espais d’oci i esport per fomentar l’exercici físic entre el jovent” i “per fugir del sedentarisme que ens provoca les noves tecnologies i les xarxes socials”.


Foto: Les obres s'han iniciat aquest mes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé mil alumnes participen al 17è Cros Mare Isabel del Col·legi Sagrada Família
28 Maig 2024 11:23 - RedaccióGairebé mil alumnes participen al 17è Cros Mare Isabel del Col·legi Sagrada Família

El Col·legi Sagrada Família va organitzar el 17è Cross Mare Isabel a la Zona Esportiva Municipal. [ ... ]

La Policia denuncia onze motoristes en una campanya
28 Maig 2024 10:40 - RedaccióLa Policia denuncia onze motoristes en una campanya

La Policia Local de Santa Perpètua ha realitzat una campanya de control de motocicletes i ciclomotors [ ... ]

El Mes de la Salut de les Dones inclou una xerrada, exposició i passejada
28 Maig 2024 09:54 - RedaccióEl Mes de la Salut de les Dones inclou una xerrada, exposició i passejada

L’Ajuntament de Santa Perpètua organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional [ ... ]