hola

Les obres de construcció d’una nova pista poliesportiva a l’avinguda de l’Estela Ibèrica, al barri de Mas Costa, ja han començat.

La pista s’ha dissenyat per a la pràctica de diferents disciplines esportives com futbol, bàsquet, voleibol, handbol, o hoquei, entre d’altres. L’Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat el projecte a l’empresa Barnasfalt per un import de 100.661,10. El període d’execució dels treballs és de tres mesos. La nova pista tindrà unes dimensions de 30 metres de llarg per 15 metres d’ample i diposarà d’enllumenat públic.

El cap d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Jordi Bonàs, ha explicat que la instal·lació s’inscriu en el programa de promoció de l’esport a l’aire lliure “amb l’objectiu de lluitar contra el sedentarime i oferir, sobretot, al jovent i als infants més mitjans per tenir una vida activa i combatre les malaties derivades d’un estil de vida poc saludable, com és el sedentarisme”. El Cap d’Esports ha explicat que la nova pista serà similar a la que s’ubica al Parc Central en la que es poden practicar diverses disciplines esportives.

Els aparells saludables instal·lats en diversos espais del municipi, l’skate parc o el parc de cal·listènia són equipaments que formen part del programa de promoció de l’esport a l’aire lliure de l’Ajuntament de Santa Perpètua. En aquest sentit Bonàs insisteix que “són espais d’oci i esport per fomentar l’exercici físic entre el jovent” i “per fugir del sedentarisme que ens provoca les noves tecnologies i les xarxes socials”.


Foto: Les obres s'han iniciat aquest mes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]