hola

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics (XCC), de les activitats d’esports, del programa ComunitàriaMENT, de la Biblioteca, del Punt d’Acollida i Informació (PAI) i de la Promotora estan recollides en un únic document disponible en aquesta mateixa web. A més, la ciutadania també el rebrà en format paper amb l'edició 726 de l'informatiu, que es distribueix aquest 26 d'abril en el seu interior i en format plec central.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha destacat els avantatges de disposar de tota la oferta unificada per a la seva consulta i espera que resulti útil per a tota la ciutadania. “El nostre màxim interès és que tothom que vulgui fer una activitat o taller a Santa Perpètua estigui assabentat de què fer, on inscriure’s i el preu de l’activitat”, ha manifestat l’alcaldessa. L’oferta que recull el plec fa referència a totes aquelles per a les quals cal fer una inscripció, ja sigui en un període determinat establert, com al llarg del curs vigent.

Inscripcion a l’EMA i la XCC

Del 6 al 17 de maig, l’EMA i la Xarxa de Centres Cívics obren les inscripcions per a la seva oferta particular. Música, dansa, teatre, teatre musical, videojocs, plàstiques, Laboratoris a partir de 0 anys o per a +65 són algunes de les propostes de l’EMA per al proper curs. Pel que fa a la Xarxa, la seva oferta inclou tallers de cuina, activitats per al benestar, espai de relació o activitats per fer en família, entre moltes altres propostes. El procés de preinscricpió tant per a l’EMA com per a la Xarxa de Centres Cívics es pot realitzar en línia a través de staperpetua.cat o presencialment a la Granja o als Centres Cívics. El període de matrícula i reserva de plaça serà del 17 al 28 de juny.

A les activitats per les quals quedin places, es permetrà fer la inscripció durant tot el curs 2024-2025.

El plec també recullen les propostes del Servei d’Esports i d’altres serveis amb activitats recurrents com el ComunitàriaMENT, el PAI o la Biblioteca. Per a aquesta oferta, les inscripcions estan obertes, sempre sota disponibilitat de places, al web municipal i presencialment al Pavelló d’Esports, al PAI o a la Biblioteca.

L’alcaldessa de Santa Perpètua ha animat a la ciutadania a descobrir les diferents activitats i gaudir d’elles segons els interessos particulars.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La taxa comarcal de residus tindrà aquest any un cost de 48,10 euros
15 Maig 2024 10:30 - RedaccióLa taxa comarcal de residus tindrà aquest any un cost de 48,10 euros

El període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus, que en el cas de [ ... ]

Els Mossos desarticulen un grup criminal especialitzat en robatori de coure que va actuar a Santa Perpètua
15 Maig 2024 10:08 - RedaccióEls Mossos desarticulen un grup criminal especialitzat en robatori de coure que va actuar a Santa Perpètua

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal que es dedicava al robatori de coure a empreses [ ... ]

Santa Perpètua forma part d'un estudi de biodiversitat d'insectes pol·linitzadors
14 Maig 2024 11:31 - RedaccióSanta Perpètua forma part d'un estudi de biodiversitat d'insectes pol·linitzadors

Santa Perpètua ha estat escollida per ser un dels punts de recollida d’informació per a un estudi [ ... ]