hola

L’entitat local Lodbrok organitza el Festival Valhalla, un esdeveniment esportiu, cultural i gastronòmic que tindrà lloc el 4 de maig de 10.30 a 18 hores al carrer de García Nieto, 1, on duu a terme les seves activitats setmanals relacionades amb el bàsquet. L’associació Lodbrok planteja aquesta activitat per al foment del suport local i la diversitat a Santa Perpètua.

El Festival Valhalla constarà de partits de bàsquet entre equips mixtes júnior i un 3x3 sènior mixt i inclusiu. També estan previstes les actuacions de ball de l’Asociación Dominicana Sol y Lluvia i concerts de Hip-hop amb artistes locals, alguns dels quals han participat a la Block. També s’ha programat animació infantil. Durant tota la jornada s’instal·laran carpes on poder adquirir esmorzars, dinars i berenars. Les inscripcions per al 3x3 sènior s’han de fer a través de les xarxes socials de Lodbrok o el mateix dissabte a la celebració.

La tresorera de Lodbrok, Adriana Rodríguez, ha subratllat que aquest festival s'organitza amb altres entitats del barri de Can Folguera amb l'objectiu de fer xarxa i donar a conèixer el teixit associatiu del barri.

El Festival Valhalla de Lodbrok començarà a les 10.30 amb animació infantil seguida d'exhibició de dansa infantil a càrrec de l'Asociación Dominicana Sol y Lluvia. També al matí hi haurà partits de bàsquet de categoria júnior que estaran formats pels joves que habitualment participen dels entrenaments setmanals amb Lodbrok. A la tarda el festival continuarà amb un 3x3 de bàsquet sènior i amb concerts de hip-hop a partir de les 15 h. Rodríguez ha detallat el programa del Festival Valhalla.

Durant tota la jornada hi haurà parades de diferents comerços i entitats per tal de poder conèixer la seva oferta i en algunes d'elles es podrà degustar diferent tipus d'aliments. Adriana Rodríguez ha enumerat els establiments comercials i entitats que seran presents al Valhalla.

Les persones interessades a participar en el 3x3 de bàsquet sènior podran fer la inscripció a través de les xarxes socials de Lodbrok o el mateix dissabte a l'activitat. Adriana Rodríguez anima a tothom a apropar-se i si no són tres també perquè es podran fer els equips allà mateix.

La tresorera de Lodbrok s'ha mostrat molt satisfeta en la rebuda que està tenint l'entitat en el temps que porta treballant i ha destacat que cada cop són més en els entrenaments que fan dilluns i dimecres.


Foto: Acte solidari organitzat el passat mes de desembre per Lodbrok / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 S’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus
17 Maig 2024 12:48 - Redacció S’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus

Aquest divendres, 17 de maig, s’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de [ ... ]

L'AFA de l'Institut Escola Santiga celebra diumenge la Festa de la Natura
17 Maig 2024 10:06 - RedaccióL'AFA de l'Institut Escola Santiga celebra diumenge la Festa de la Natura

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Escola Santiga celebrarà el 19 de maig [ ... ]

L'AMPTA de l'Escola La Florida celebra dissabte la seva festa i la 8ª edició del cros
17 Maig 2024 09:59 - RedaccióL'AMPTA de l'Escola La Florida celebra dissabte la seva festa i la 8ª edició del cros

El dissabte 18 de maig l’AMPTA de l’Escola La Florida celebra la seva activitat anual. Ha programat [ ... ]