hola

El CREM, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda, participa en la 20a edició del Recercat Jornades de Cultura i Recerca Local, punt de trobada que impulsa anualment l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) entre els centres i instituts d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana i dels ateneus federats catalans. El Recercat se celebra a Sabadell entre el 3 i el 5 de maig. L’objectiu de les jornades és oferir una mostra de l’activitat dels centres i instituts de recerca i facilitar un espai de trobada anual. Aquest any Sabadell, en el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana 2024, és la seu d’aquestes jornades, que compten amb un extens programa d’activitats i propostes per a tots els públics.

El Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) ha informat que participarà en l'activitat tot el cap de setmana a la Fira de centres d'estudis,i convida a visitar l'estand a la plaça del Doctor Robert, on roman instal·lat el recinte Firal i a gaudir de les diferents exposicions, conferències que s'han organitzat. L'horari és avui divendres de 18 a 21 h; dissabte, de 10 a 14:30 h i de 17 a 21 h; i diumenge, de  10 a 14 h

L’Ajuntament de Sabadell i la Fundació Bosch i Cardellach coorganitzen les jornades, impulsades per l’IRMU en coorganització amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Les jornades inclouran el lliurament dels Premis Recercat, acte central de la trobada, que tindrà lloc el dissabte 4 de maig, a les 13.30 h, a l’auditori del Casal Pere Quart (Rambla, 69), presentat per Teresa Mira i amb la participació de la violoncel·lista Anna Mora i de la pianista Glòria Peig. La fira de centres d’estudis, situada a la plaça del Doctor Robert, és una altra de les activitats del programa. S’hi podran trobar les novetats editorials de la recerca local i comarcal del conjunt dels territoris de parla catalana, així com una exposició de pòsters que mostren els projectes més destacats dels centres i instituts d’estudis locals i comarcals participants.


Foto: imatge d'arxiu d'un acte del CREM / josep cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

'Solar', de Mos Maiorum, és l'aposta d'Efímera aquest dissabte
17 Maig 2024 11:35 - Redacció'Solar', de Mos Maiorum, és l'aposta d'Efímera aquest dissabte

El proper espectacle d’Efímera serà Solar, aquest dissabte 18 de maig a la Sala Telers, una creació [ ... ]

El grup de teatre Tàndem representa per última vegada 'Un cop a l’any'
17 Maig 2024 09:52 - RedaccióEl grup de teatre Tàndem representa per última vegada 'Un cop a l’any'

El Grup de Teatre Tàndem representarà l’obra Un cop l’any aquest diumenge 19 de maig al Teatre [ ... ]

El MTIV se suma a la celebració del Dia Internacional dels museus
16 Maig 2024 10:05 - RedaccióEl MTIV se suma a la celebració del Dia Internacional dels museus

El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) se suma a la celebració del Dia Internacional dels [ ... ]