hola

Welcome, Guest
Benvingut!

TOPIC: Creem una Penya Arlequinada a Santa Perpètua

Creem una Penya Arlequinada a Santa Perpètua 11 years 6 months ago #1

Des de fa unes setmanes un grup de socis i aficionats del Centre d'Esports Sabadell (CES) ens estem organitzant per a constituir una Penya Arlequinada al nostre poble. Fins ara ja en som una bona colla, però com tota penya esportiva en volem ser més.

La història del centre d'Esports Sabadell està plena de moments de glòria esportiva i d'altres menys memorables. Els aficionats al Centre d'Esports Sabadell som coneguts com arlequinats i ens caracteritzem per recolzar el nostre equip fins i tot en els pitjors moments. Des de fa dos temporades hem tornat al futbol professional, al lloc on mai no varem haver de sortir. Ara ens cal fer un pas endavant a l'afició i impulsar socialment el CES. És amb aquesta finalitat que volem crear aquesta Penya a Santa Perpètua; per impulsar la imatge del CES, potenciar-lo socialment i alhora passar-nos-ho bé veiem jugar a l'equip del nostre cor.

Us volem invitar a tothom que senti simpatia pels colors arlequinats i la nostra història a participar-hi en la creació d'aquesta Penya.. Podeu contactar a través de la següent adreça d'email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 635658061 (Josep). Animeu-vos que ben segur ens ho passarem molt bé!

CES Sempre endavant!

Josep Pérez (Penya Arlequinada Santa Perpètua) 25/10/2012
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.068 seconds